Luxo Circus LED Luplampe med 5 dioptri linse og bordklemme

SKU
CIL026694
5.190,00 kr. 6.487,50 kr.
Bestillingsmuligheder

LED luplampe fra Luxo
Circus LED er specielt egnet til krævende arbejde i skønhedssaloner, på klinikker og på laboratorier. Den er også en stor hjælp for folk med nedsat syn. Circus luplampen har en stor linse, aluminium hoved og en meget fleksibel selv-afbalanceret arm og skærmfæste. Den store linse giver godt og komfortabel visning med begge øjne.

Denne fremragende luplampe's lyskilde er et cirkulært LED modul med god farvegengivelse. En cirkulær lyskilde er den ideelle måde at belyse et objekt, der næsten eliminerer skygger.

Nøjagtig positionering
Circus LED har en meget fleksibel selv-afbalanceret arm og skærmfæste. Skærmfæstet kan placeres horisontalt, vertikalt og sideværts så armaturet er meget fleksibel for de fleste opgaver. Den afskærmede selv-afbalanceret arm gør det nemt at placere armaturet i den korrekte position og gør rengøringen nem.

Standard version med 3,5 eller 5 dioptri linse og bordklemme. For yderligere forstørrelse kan en tillægslinse på 4, 6 eller 10 dioptri monteres på glaslinsen.

Ekstra lys til dit skrivebord
En 40-årig har behov for dobbelt så meget lys på arbejdspladsen, for at kunne se lige så godt som en 20-årig. Derfor fås alle LED lamper fra LUXO nu med dobbelt så meget lys som før. Du kan også selv sørge for at dæmpe eller forstærke belysningen i LUXO-lamperne. På den måde får du altid det perfekte lys at arbejde i, så du slipper for trætte øjne og smerter i ryggen og nakken.

Om forstørrelse
Følg dette link for at læse mere om principperne for forstørrelse, og hvordan en Luxo luplampe kan gøre en forskel for mennesker i mange forskellige miljøer

Kontakt os gerne for mere information.

Specifikationer
Pris 5.190,00 kr.
Mærke Luxo
Ekstra data

5 års garanti.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Luxo Circus LED Luplampe med 5 dioptri linse og bordklemme