Vælg en af ​​disse varianter
Produktnavn Antal
Needlite LED dagslys arbejdslampe NL1001
2.395,00 kr 2.993,75 kr

Needlite LED dagslys arbejdslampe

SKU
Needlite LED dagslys arbejdslampe
Bestillingsmuligheder

Få dagslys på kontoret hele dagen
Føler du dig nogle gange træt og i dårligt humør efter en lang arbejdsdag på kontoret? Det kan skyldes mange ting, men det er videnskabeligt bevist, at dagslys i løbet af arbejdsdagen kan forbedre hjernens evne til at præstere og løse opgaver.

Med LED arbejdslampen får du dagslys, mens du sidder foran computeren. Lidt ligesom med en terapilampe, booster Needlite dit energiniveau og styrker dit immunforsvar. Det gør, at du får mere ud af dagene.

Øget produktivitet
Dagslyslampen giver dig det dagslys, som du ikke får, fordi du sidder mange timer på kontor året rundt. Lyset påvirker ikke kun din effektivitet på arbejdet, men gør også at du kan bruge mere energi på familie, venner eller hobbyer efter arbejde. Dog giver lamperne ikke D-vitamin eller Uv-stråling.

Det har også vist sig, at dagslys optimerer kroppen, hjernen, bevidstheden og sindet. Desuden styrker du også immunforsvaret mod sygdomme, som for eksempel forkølelse og influenza.

Simpelt design, få funktioner
Lampen har et moderne udtryk og gode indbyggede funktioner. Tænd eller sluk lampen ved hjælp af touch-funktionen – tryk en enkelt gang på aluminiumsbasen og hold inde på basen for at justere lysintensiteten.

Det vertikale design giver dig en arbejdsplads uden forstyrrende skygger og en ideel spredning af det symmetriske, bløde, hvide lys. Needlite har en naturlig farvegengivelse og skærm-refleksion. 

Nem justering
Vidste du, at en 40-årig har brug for dobbelt så meget lys som en 20-årig? Derfor er Needlite designet til at du nemt kan justere intensiteten af lyset. På den måde kan du altid tilpasse lyset til dit personlige behov og få det bedste ud af dagen.

LED lys og automatisk sluk-funktion.
Hvis du bruger lampen til normal kontorbrug, forventes lampen at have en levetid på 10 år. Lampen er energibesparende og dæmpbar og benytter op til 23 W LED lys. Autosluk-funktionen er også med til at sikre, at du sparer strøm.

Styr lyset med App’en
Få fuldt udbytte af din Needlite LED-lampe ved at kontrollere lysstyrken og overvåge din brug af Needlite-lamperne med den gratis App. Brug din iPhone til at aktivere automatisk sluk ved at sætte dine lamper til at slukke automatisk, når du forlader din arbejdsplads.

Mange får i gennemsnit kun 5 minutters dagslys i vinterperioden, og det er når de går ud til deres bil. Derfor er der stor fornuft og nytte i at bruge en lampe med dagslys på skrivebordet.

Med andre ord: Needlite kan bruges både om sommeren og om vinteren, for at sikre, at du får den optimale mængde af dagslys, selvom du arbejder indenfor hele dagen.

Kunderne siger:

”Jeg syntes at mine dage var blevet længere og mørkere i den seneste tid, og blev foreslået en dagslyslampe, men det er næsten ikke til at have sådan en kolos stående på sit skrivebord.

Efter lidt søgen på nettet fandt jeg så den helt rigtige løsning på Ergopartners hjemmeside. Jeg fik Needlite lampen på prøve, og gud fader en forskel den gør i min hverdag. Der er ingen sammenligning med før. Jeg har mere energi og mit humør er bedre. Det er utroligt hvad lys kan gøre.


Needlite har en smart app, der gør at når du går fra din arbejdsplads så slukker lamperne af sig selv og når du kommer tilbage igen, ja så tænder de... Smaaart!

Søren Kragh
Weber-Stephen Nordic

 

Specifikationer
Ekstra data
  • Mål: 52,5 x 25 x 15,5 cm
  • Vægt: 3,5 kg
  • CE godkendt
  • Lyskilde: LED