Vælg en af ​​disse varianter
Produktnavn Antal
Luxo Ovelo LED arbejdslampe inkl. bordklemme, sort OVE025028
1.932,00 kr 2.415,00 kr
Luxo Ovelo LED arbejdslampe inkl. bordklemme, hvid OVE025024
1.932,00 kr 2.415,00 kr
Luxo Ovelo LED arbejdslampe inkl. bordklemme, alu OVE025032
1.932,00 kr 2.415,00 kr

Luxo Ovelo LED arbejdslampe

SKU
Luxo Ovelo LED arbejdslampe
Luxo lampe med lang rækkevidde og stor fleksibilitet. Luxo´s Ovelo er, med sit unikke design og metalkonstruktion, en lampe der, på den positive måde,
Bestillingsmuligheder

Lampe med assymetrisk belysning og stor fleksibilitet.
Luxo´s Ovelo arbejdslampe har et unikt design og metalkonstruktion. Derfor skiller den sig ud fra ethvert kontormiljø, men på den positive måde. Den har et særlig godt lysudbytte, fjederafbalanceret arm, lang rækkevidde og stor fleksibilitet. En rigtig god allround lampe. 

Ovelo benytter moderne dæmpbare dioder med et samlet forbrug på kun 6W. Den har ydermere en timer der sørger for at lampen slukker automatisk efter otte timer, for at spare på energien. Nu behøver du ikke længere bekymre dig om du nu huskede at slukke for lyset. 

Fås i hvid, sort og aluminiumsgrå. Inkl. lyskilde LED (dioder). Armlængden er 700mm. Fås med bordklemme eller med bordfod.

Ekstra lys til dit skrivebord
En 40-årig har behov for dobbelt så meget lys på arbejdspladsen, for at kunne se lige så godt som en 20-årig. Derfor fås alle LED lamper fra LUXO nu med dobbelt så meget lys som før. Du kan også selv sørge for at dæmpe eller forstærke belysningen i LUXO-lamperne. På den måde får du altid det perfekte lys at arbejde i, så du slipper for trætte øjne og smerter i ryggen og nakken.

Ønsker du mere information om korrekt belysning på din arbejdsplads, så kontakt os gerne på telefon

Vidste du.....?

  • at forkert belysning kan give irriterede øjne, hovedpine og smerter i nakke, skuldre og ryg? 
  • at jo ældre vi bliver desto mere lys har vi brug for? En person i 40'erne har brug for dobbelt så meget lys som en person i 20'erne! 
  • at korrekt belysning giver øget koncentration, tilfredshed og velvære? 
Specifikationer
Mærke Luxo
Ekstra data
  • Hvad er LED? 
  • Lamper med LED har lysdioder med en utrolig lang levetid. Dioderne har typisk en forventet levetid på 45.000 timer. Det betyder 25 år eller mere ved normalt brug. Du behøver aldrig at udskifte lyskilde! 
  • På alle Luxo lamper gives der 5 års garanti.