Vælg en af ​​disse varianter
Produktnavn Antal
Humantool Pilot Spot Backrest - lændestøtte, sort 101-small
845,00 kr. 1.056,25 kr.

Humantool Pilot Spot Backrest - lændestøtte

SKU
Humantool Pilot Spot Backrest - lændestøtte
Bestillingsmuligheder

Få dynamisk støtte til ryggen
Humantool lændestøtte giver dig støtte i ryggen. Ydermere opnår du en mere oprejst position og holder således ryggen ret. Denne oprejste stilling sørger for at minimere belastningen på ryg, skuldre og nakke når du sidder.

Ryggen hviler på lændestøtten som samtidig er i let og kontinuerlig bevægelse. Dette aktiverer rygmusklerne og kroppens stofskifte. Når kroppen ikke er bevægelse, har man større tendens til at få smerter og følelsesløshed i ryg, skuldre og nakke.

Humantool Pilot Spot rygstøtten er oprindeligt udviklet til piloter, og er nu blevet tilpasset kravene i forbindelse med bilsæder og kontorstole.

Den kan justeres til alle former for sæder. For eksempel er den meget velegnet til brug på din kontorstol, hvor den nemt og hurtigt kan sættes på og tages af igen, hvis du har skiftende arbejdspladser. Rygstøtten kan også bruges af chauffører, som bruger meget tid på landevejene, eller du kan tage den med dig, når du rejser, for eksempel med fly.

Enkel og nem højdeindstilling. Materialet er Pharma skum, som giver god vægt balancering. Er udstyret med ventilations kanaler der reducerer transpiration. Betrækket er vaskbart.

Humantool lændestøtten er den perfekte og nemme løsning til opgradering af din stol.

Kontakt os gerne for yderligere information på tlf. 56 65 01 45.

Specifikationer
Mærke Human Tool