Plantronics CS540 trådløst headset

Kun %1 tilbage
SKU
Plantronics CS540 trådløst headset
Vælg din variant
Fra 1.864,00 kr. 2.330,00 kr.
Bestillingsmuligheder

Hvad kan det trådløse headset CS540 tilbyde dig?

  • Mulighed for at tilslutte op til 3 ekstra headsets.
  • Adaptivt strømsystem, der giver dig længere taletid.
  • Fremragende lydkvalitet til åbne arbejdsområder.
  • Stor komfort og tre forskellige slags bæremåder.

 

Til en travl og hektisk hverdag
Plantronics har med den nye CS500™-serie igen sat en ny standard for trådløs kommunikation via din fastnettelefon/bordtelefon. Det nye konvertible headset CS540 har et strømlinet design, forbedret ydeevne og den samme store pålidelighed.

CS500™-serien er ideel til dig, der arbejder i støjende og åbne kontorlandskaber, og som har behov for enestående lydkvalitet for altid at kunne høre dem, som du taler med i dit headset.

Øget produktivitet
Plantronics CS500™-serien sætter nye højder for produktivitet og samarbejde. Med 7 timers taletid skal du aldrig være bekymret for at blive afbrudt midt i et opkald, og du kan i stedet fokusere på at få løst de opgaver, som du har for dagen.

Den elegante magnetisk docking gør det let at oplade og opbevare dit headset.

CS540 giver dig også muligheden for at foretage konferencekald, da man kan tilføje op til 3 headsets ekstra, så du kan have dine kollegaer med i samatlen.

Komfortabel og alsidig
Med de tre forskellige bæremåder som CS540 tilbyder, vil du altid være komfortabel, mens du har det på. Desuden er CS540 det letteste DECT™ trådløse headset på markedet, så du vil ikke blive generet af det i løbet af en lang arbejdsdag.

Det er nemt at skifte fra den forrige model CS60 til CS540. Du kan nemlig genbruge din HL-10 rørløfter og strømforsyning fra CS60.

Bestil online eller kontakt os på telefon 56 65 01 45 for mere information.

Specifikationer
Mærke Plantronics
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Plantronics CS540 trådløst headset