Jabra Engage 75 Convertible headset

SKU
9555-583-111
Vælg din variant
3.452,00 kr. 4.315,00 kr.
Bestillingsmuligheder

Hvad får du med det trådløse bluetooth headset Jabra Engage 75 Convertible?

  • Mulighed for at tilslutte headsettet til både bordtelefon, softphone, analog telefon og til to stk. bluetooth-enheder
  • Trådløs rækkevidde på 100 meter
  • 9 timers taletid - og et batteri, som holder hele dagen 

Løft din arbejdsindsats til nye højder
Headsettet har en støjreducerende mikrofon, som filtrerer al støj omkring dig fra. Samt en busylight, som lyser rødt, når du er i gang med et opkald samt en praktisk hurtigopladefunktion, der effektivt og på kort tid oplader dit batteri igen.

Med et Jabra Engage 75 Convertible får du nemlig et professionelt headset, som du kan arbejde stabilt med - også når du er væk fra dit skrivebord. Du kan være sikker på at forbindelsen mellem dig og dine kunder ikke svigter.

Headsettet har en trådløs rækkevidde på 100 meter mellem headset og base. Mobilheadsettet har 9 timers taletid og hurtigopladefunktionen oplader headsettet til 40% på kun 30 minutter! Efter 75 minutter vil headsettet være fuldt opladt.


Tilslut op til fem enheder samtidig
Du kan tilslutte headsettet til både bordtelefon, softphone (UC), analog telefon og til to bluetooth-enheder, for eksempel en tablet og en smartphone, på samme tid.
Jabra Engage 75 Convertible skaber en dagligdag med mulighed for god ergonomi: aktive samtaler og multitasking. Det håndfrie headset skaber et aktivt arbejdsmiljø, hvor du kan fokusere på at skabe den bedste kundeoplevelse.


3 mulige bæremåder
Jabra Engage 75 Convertible headset er et meget let headset på kun 18 gram. Vælg din foretrukne bæremåde; ørekrog, hovedbøjle eller nakkebøjle (følger med i pakken). Betjen dine opkald med maksimal brugervenlighed: Start og slut samtaler, gør headsettet lydløst og skru op og ned for lydstyrken direkte på headsettet.


Moderne, berøringsfølsom headset base

Med Jabra Engage 75 Stereo & Mono kommer du helt udenom knapper på din headset-base. Den lille base fylder ikke meget og viser dig alle de enheder som er tilsluttet dit headset, batteritiden samt opkaldskontroller.

Headsettet er Skype for Business certificeret.


Har du brug for yderligere vejledning omkring det konvertible headset, så ring meget gerne til os!

Specifikationer
Pris 3.452,00 kr.
Mærke Jabra
Ekstra data

Du kan tilslutte headsettet til bordtelefon, softphone, analog telefon og to Bluetooth-enheder samtidigt.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Jabra Engage 75 Convertible headset