Jabra Evolve 80 MS Lync Stereo headset

SKU
7899-823-109
2.469,00 kr. 3.086,25 kr.
Bestillingsmuligheder

Få øjeblikkelig koncentrationszone
Jabra Evolve 80 headset er designet så du kan holde støjen ude, koncentrationen bevares og telefonsamtalerne forbedres. Den indbyggede støjdæmpende teknologi, giver komplet ro til at arbejde, selv i åbne kontormiljøer med meget støj.

Med Jabra Evolve 80 skabes der omgående en koncentrationszone omkring dig. Højttalerne har komfortable ørepuder i kunstlæder, og en smart busylight-indikator viser kollegaerne, når du er optaget.

Bevarer fleksibiliteten
Det er ikke opgaven, men dig der beslutter hvor du arbejder. Jabra Evolve 80 kommer med et 3,5 mm jackstik indbygget i kontrolenheden, så du har frihed til at forbinde dit headset til en smartphone, en pc eller en tablet. Med kontrolenheden kan du nemt og bekvemt styre de fleste funktioner såsom lydstyrke og lydløs.

Du kan også besvare og afslutte opkald direkte på kontrolenheden. Når du ikke er i gang med en samtale, eller når du er på farten og bare vil høre musik, kan mikrofonarmen nemt klikkes ind på hovedbøjlen, så kontorheadsettet med et laves om til dit personlige headset.

Optimeret til Microsoft Lync
Jabra Evolve 80 er optimeret til Microsoft Lync og er hurtigt at installere med plug-and-play-installation til dit headset. Igennem PC Suiten kan man let vælge andre softphones.

Kontakt os gerne på telefon 56 65 01 45 for mere information.

Specifikationer
Pris 2.469,00 kr.
Mærke Jabra
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Jabra Evolve 80 MS Lync Stereo headset