Jabra Evolve 40 headset

Kun %1 tilbage
SKU
Jabra Evolve 40 headset
Vælg din variant
Fra 665,00 kr. 831,25 kr.
Bestillingsmuligheder

Nemmere at bevare fokus
Jabra Evolve 40 er et professionelt headset designet til at holde koncentrationen og forbedre telefonsamtaler. Den imponerende støjdæmpende teknologi i headsettet, giver dig ro til at arbejde, selv i støjende, åbne kontormiljøer. Der skabes omgående en koncentrationszone omkring dig, så du kan bevare fokus på arbejdet.

Højttalerne er fremstillet med stil og komfortable ørepuder i kunstlæder, der er særligt designede til at reducere kontorstøj. En smart busylight-indikator, viser kollegaerne, når du er optaget.

Bevarer fleksibiliteten
Det er ikke opgaven, men dig der beslutter hvor du arbejder. Jabra Evolve 40 kommer med et 3,5 mm jackstik indbygget i kontrolenheden, så du har frihed til at forbinde dit ledningsheadset til en smartphone, en pc eller en tablet.

Med kontrolenheden kan du nemt og bekvemt styre de fleste funktioner såsom lydstyrke og lydløs. Du kan også besvare og afslutte opkald direkte på kontrolenheden. Når du ikke er i gang med en samtale, eller når du er på farten, kan mikrofonarmen let integreres med hovedbøjlen, så du hurtigt kan lave dit kontorheadset om til dit personlige headset.

Optimeret til Microsoft Lync
Jabra Evolve 40 er optimeret til Microsoft Lync og er hurtigt at installere med plug-and-play-installation til dit headset. Igennem PC Suiten kan man let vælge andre softphones.

Kontakt os gerne på telefon 56 65 01 45 for mere information.

Specifikationer
Mærke Jabra
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Jabra Evolve 40 headset