Jabra Stealth mobil headset

SKU
5578-230-309
820,00 kr. 1.025,00 kr.
Bestillingsmuligheder

Kvalitetslyd med noise cancellation
Jabra Stealth er et behageligt bluetooth mono-headset, der sørger for at du altid har tydelige opkald med HD-lyd. Advanced Noise Blackout™-teknologi sikrer dig støjfrie opkald. De dobbelte mikrofoner reducerer baggrundsstøjen, så der er kvalitetslyd begge veje i opkaldet.

 

Stealth er et let og komfortabelt headset. Det er let og er så diskret, at du nærmest ikke mærker når du har det på.

 

Lad din telefon ligge i lommen. Med en særlig knap på headsettet, kan du aktivere Siri og Google Now ved et let tryk. Stream og hør musik, podcasts eller GPS-vejledninger trådløst fra din telefon.

 

Jabra Stealth kommer med et sæt af eargels og earhooks, så du kan prøve dig frem og finde den helt perfekte pasform til dig.

 

Med den UC-kompatible dongle kan du overføre opkald fra din softphone til din smartphone, når du bruger dit Jabra Stealth UC headset.

 

Optimeret til Microsoft® Lync™ og fuldt UC-kompatibelt.


Hvad er UC? - læs om det under "Yderligere information"


Kontakt os gerne for flere detaljer på telefon 56 65 01 45.

Specifikationer
Pris 820,00 kr.
Mærke Jabra
Ekstra data

Hvad er UC (Unified Communications)?
Man kan sige at UC sørger for at virksomhedens kommunikation samles og strømlines. Man ringer måske først til et direkte nummer, så prøver man personens mobilnummer og så ender man måske med at sende en mail. Med UC kommunikerer man fra person til person uafhængigt af hvor personen er lige nu. UC sørger for at kontakten går derhen hvor personen er.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Jabra Stealth mobil headset