Bluetooth headset

Alle produkter (6 varer)

Faldende orden

Alle produkter (6 varer)

Faldende orden

Vil du gerne kunne yde det optimale i løbet af din arbejdsdag, kan du løfte dit arbejdsniveau med et bluetooth headset. Med et af vores bluetooth headsets bliver det nemlig nemmere at tage noter eller foretage andet arbejde, mens du taler i telefon med kolleger eller kunder fra hele verden.

 

Bluetooth høretelefoner fås i mange forskellige varianter. Eksempelvis kan nogle modeller i vores udvalg med fordel installeres ved skrivebordet på kontoret. Det giver dig mulighed for at bevæge dig rundt i lokalet, i stedet for at være plantet til arbejdsdisken under alle telefonsamtaler.

 

Altid tæt på dig

Andre bluetooth høretelefoner er bedre egnet til andre situationer. Du kan eksempelvis også få et mobil headset, som er et genialt redskab, når du er på farten. Med et bluetooth headset til mobil har du altid dine indgående opkald lige ved øret, og lyden er så god, at du aldrig vil ønske at skulle bruge din telefons højtalerfunktion igen.

 

Du kan endda få et bluetooth stereo headset, og da hele pointen med høretelefoner med bluetooth er, at alle opkald automatisk ledes op til dit øre, får du straks den gode lyd klart og tydeligt igennem.

 

Hele verden i dit øre

Læs mere om hvert enkelt headset med bluetooth ved at klikke på det ønskede produkt her på siden – så er vi sikre på, at du kan finde det perfekte headset til din mobil. Nogle modeller er desuden certificeret  til Skype for Business, så du kan få det maksimale ud af din nye kommunikationsfrihed på tværs af din arbejdsplads og resten af verden.

 

Let at benytte

Vi har et stort sortiment af hovedtelefoner, der alle kan noget særligt. De fås både trådløst, med ledning og som en kombination. Uanset hvad så garanterer vi et let headset, der er komfortabelt og let at benytte. Derudover er vores bluetooth headsets lette at tilkoble til din smartphone, tablet eller computer. Med støjreducerende mikrofon og lyddæmpende teknologier er du sikret et opkald, der går klart igennem, uanset hvor meget støj der er omkring dig. Hermed skabes de bedste arbejdsforhold, der ikke bare er praktiske, men også nyttige.

 

Optimale arbejdsforhold

Ligesom vores andre produkter, så kan headsettet justeres, så det passer til hver enkelt medarbejder. Derudover har vi modeller, hvor du selv kan vælge, om det skal være mono med én ørekop, eller stereo med to ørekopper. De trådløse bluetooth headset gør det muligt at bevæge sig rundt i hele lokalet uden forstyrrelser fra kolleger, og samtidig er en dårlig forbindelse ikke lig med støj. Når batteriet er ved at være fladt, kan det hurtigt oplades, så det atter er klar til brug. Bluetooth headsettet er det oplagte valg, når der ønskes en professionel arbejdsplads med optimal ydeevne og stabilitet. Vi ønsker glade kunder, hvorfor vi med vores mange års erfaring gør det let at kommunikere med omverdenen.

Kundeservice

56 65 01 45

Åbningstider

Man-Tors 8-16, Fre 8-15:30

Find os

Theilgaards Torv 3, 4600 Køge

Skriv til os

info@ergopartner.com