Headset

Alle produkter (31 varer)

Faldende orden

Alle produkter (31 varer)

Faldende orden

Bruger du din telefon mere end 30 minutter om dagen? Kunne du ofte godt kunne bruge en ekstra hånd at arbejde med?

Med hovedtelefoner fra blandt andre Jabra eller Plantronics har du begge hænder fri og modvirker nakke og skulderbesvær fra arbejde med løftede arme eller fastlåst hovedstilling – som når du holder et telefonrør med hoved og skulder.

Vælg trådløse hovedtelefoner med bluetooth teknologi og kom udenom rod med ledninger. Du får større frihed, fordi du kan rejse dig fra dit skrivebord, mens du fører en samtale.Trådløse headset fra Jabra og Plantronics har den nyeste teknologi, der fjerner baggrundsstøj og giver en naturlig, krystalklar lyd.

God lyd er ikke bare afgørende for samtalens kvalitet, men også for tydelig kommunikation og at du undgår misforståelser. Blandt erhvervsfolk, der bruger telefonen som det primære arbejdsredskab, mener hele 75%, at lydkvaliteten er det væsentligste kriterium for en succesfuld telefonsamtale.

Headsets

Der kan være en masse støj på et kontor. Det kan være alt fra kaffemaskinen til forskellige samtaler, der foregår rundt omkring. Her kan et kontorheadset være en stor hjælp til at holde koncentrationen, fordi du får mulighed for at fokusere på dine opgaver ved eksempelvis at lytte til musik. Dertil er headsets også nyttige til arbejdsopkald, så du lettere kan undgå baggrundsstøj, når du snakker med kunder og kollegaer.

Her på siden finder du vores sortiment af headsets, som tager højde for din krop. På den måde kan du koncentrere dig om dit arbejde uden at bekymre dig om din hørelse, nakkesmerter, skulderbesvær og lignende.

Det bedste headset til dine behov

Vi ligger inde med en lang række forskellige modeller, så du kan vælge præcis det headset, der matcher dine behov bedst.

Du kan eksempelvis vælge et kontorheadset, som er in-ear, on-ear eller over-ear alt efter, hvad du finder mest komfortabelt. Dertil kan du gå efter et headset med støjreduktion, hvis det er vigtigt for dig at reducere baggrundsstøj så meget så muligt.

Et Jabra-headset er altid et godt valg. Dette brand har fokus på brugeroplevelsen, lydkvaliteten og komfort. Har du derfor brug for et kontorheadsets, kan du ikke gå galt i byen med et headset fra Jabra.

Skær ned på mængden af ledninger med et trådløst headset

Når det gælder kontorarbejde, kan der være en masse ledninger at forholde sig til. Det er vigtigt, at du har overblik over dit skrivebord, så det kan være en god idé at vælge et trådløst headset. På den måde slipper du for ekstra ledninger, så du kan fokusere på dit arbejde.

Dertil får du mere frihed, når du vælger et trådløst headset, fordi du let kan bevæge dig rundt på kontoret eller tage dit headset med på farten, hvis du har brug for det. Leder du derfor efter en fleksibel løsning, bør du overveje at anskaffe dig et trådløst headset.

Find dit kontorheadset her

Hos Ergopartner har vi en passion for at finde ergonomiske løsninger, som skaber en bedre arbejdsplads, der er med til at forebygge smerter og skabe mere arbejdsglæde for den enkelte medarbejder.

På denne side ser du vores sortiment af headsets, som kan hjælpe dig med at fokusere bedre om dit arbejde, uanset om det gælder arbejdsopkald eller at lytte til musik for at koncentrere dig om dine opgaver.  

Tag et kig på udvalget, og find det bedste headset til dig og dine medarbejderes behov.

 

 

Kundeservice

56 65 01 45

Åbningstider

Man-Tors 8-16, Fre 8-15:30

Find os

Theilgaards Torv 3, 4600 Køge

Skriv til os

info@ergopartner.com