5 produkter

5 produkter

3D-mus

Arbejder du med avanceret brug af computer, hvor du har behov for at vende og dreje objekter, zoome ind og ud eller rotere mv., er en 3D mus et uundværlig redskab i det daglige arbejde foran computeren.

 

Hos Ergopartner kan du finde din næste 3D mus, og vores brede udvalg gør det muligt at finde den helt rigtige løsning, som passer til dine behov.

 

Når du arbejder i programmer såsom AutoCAD, Revit eller Inventor, bliver brugen af softwarearbejdet meget nemmere, så snart du gør brug af en 3D mus. De forskellige modeller har hver deres fordele, og derfor anbefaler vi, at du gør dig bevidst om dine konkrete behov, inden du vælger et produkt.

 

Frihed til kreativitet

Mange er glade for at bruge modellerne ved navn SpaceMouse fra 3Dconnexion, der blandt andet står bag verdens første professionelle trådløse 3D mus til CAD-arbejde. Den model finder du selvfølgelig i vores udvalg, men siden er der også kommet nyere udgaver til, og dem kan du naturligvis også købe hos os.

 

Fælles for alle vores modeller er, at de er specialfremstillet til at skulle bruges i det daglige arbejde. Det betyder, at de er fremstillet i kvalitetsmaterialer, og at udformningen tilgodeser dine håndbevægelser, så du undgår unødvendige smerter under og efter brug.

 

Gå endelig på opdagelse her på siden og læse mere om de enkelte 3D mus ved at klikke på billedet af det ønskede produkt. Så er du godt på vej til en mere kreativ og fri arbejdsdag, hvor timerne ved skrivebordet bliver en leg.

 

Verdens første 3D mus

Vi har 3D mus med ledning og som trådløs. Førstnævnte har en lasercensor, en museknap og et adaptivt rullehjul, der gør det let og simpelt at arbejde, samtidig med at det smarte QuickZoom sørger for, at det er nemt at zoome ind og ud. De smarte funktioner er dog ikke alt, den er nemlig også komfortabel for din hånd og sørger for en naturlig stilling og bevægelse

 

En sund og glad hverdag

Forskellige Spacemouse-produkter er efterhånden kommet til og har banet vej for flere funktioner. Den trådløse mus har flere knapper, hvilket betyder, at håndleddet har rige muligheder for at rotere, navigere og zoome ind og ud på diverse modeller. Derudover støtter den både håndled og fingre, så den passer til hver enkelt bruger. Det gennemførte design, samt muligheden for at navigere nemt rundt, er medvirkende til, at kontorets medarbejdere får de bedste forudsætninger for en sund og glad hverdag.

Vi sørger for, at hver enkelt medarbejder får den rigtige løsning ved enten at besøge arbejdspladsen, eller når vi sender produktet i en gratis prøvetid på 14 dage. Hos os er tillid og kvalitet i højsædet.