19 produkter

  • Prøv gratis
    Føj til favoritterFjern fra favoritter
    Medigenic tastatur

    Medigenic tastatur

    Starter ved 995,00 kr ekskl. moms. 1.243,75 kr inkl. moms.

19 produkter

Mus

Mange af os oplever smerter som følge af rigtig mange timers arbejde ved en computer. Smerterne opstår ofte, fordi de færreste benytter sig af en ergonomisk mus ved deres skrivebord, som ellers ville kunne forebygge ondt i i arm, nakke og skuldre.

Hos Ergopartner finder du et stort udvalg med ergonomiske mus, som er specialfremstillet med det formål at give dig de bedst mulige arbejdsbetingelser i løbet af en dag foran computeren.

Når du bruger en almindelig mus til enten at foretage et klik eller en bevægelse, aktiveres din arm, hånd og skulder, og det er ikke naturligt for os mennesker at lave de finmotoriske bevægelser ved at bruge disse lemmer. Derfor er det en stor fordel at bruge en ergonomisk mus, da de netop er udviklet til at minimere generne som følge af gentagende opslidende bevægelser.

 

Den perfekte ergonomiske mus

Her på siden kan du se vores udvalg af forskellige ergonomiske mus, som både fås som trådløse eller med kabel. De forskellige modeller har også hver deres kendetegn, da det kan være meget forskelligt, hvad det konkrete behov er.

Derfor anbefaler vi dig altid, at du tænker grundigt over, hvad du lige præcis har brug for. På den måde vil det give bedre mening for dig at læse om de enkelte ergonomiske muse. Klik blot på billedet af den model, du vide mere om – så får du en detaljeret beskrivelse, så du kan finde frem til præcis det produkt, der passer til og kan hjælpe dig i løbet af en arbejdsdag. 

Troværdighed og ambitioner

Ergopartner gør det muligt at skabe en produktiv arbejdsplads med glade medarbejdere. Med god service, troværdighed og erfaring arbejder vi for at være danske virksomheders foretrukne valg inden for ergonomisk indretning af kontoret, og et godt sted at starte er med den ergonomiske mus.