Lounge stole og Lænestole

Alle produkter (4 varer)

Faldende orden

Alle produkter (4 varer)

Faldende orden

Når vi mennesker skal slappe af, er det vigtigt, at vi kan sætte os godt til rette. Det kan du blandt andet gøre i en af vores flotte loungestole, som du finder her på siden. Vi tilbyder et varieret udvalg, hvor den enkelte loungestol på hver sin måde skiller sig ud i forhold til design og funktionalitet.

 

En loungestol er et skønt sted at hvile sig i løbet af eller efter en hård dag på arbejdspladsen. Og hos Ergopartner går vi op i komfort, hvilket betyder, at vores loungestole selvfølgelig også er nøje udvalgt efter deres høje siddekomfort.

 

Samspil med kroppen

Nogle af vores modeller er designet på en sådan måde, at stolen følger din krops bevægelser, mens den selvfølgelig også støtter godt. Og den kombination giver en fantastisk følelse, når du sætter dig til rette.

 

Vores loungestole kan med fordel placeres i hjemmet, da designet er stilistisk og elegant, men hvis du er på udkig efter de helt rigtige stole til en hyggelig og afslappende krog på kontoret, kan de naturligvis også bruges der.

 

Du kan også tilkøbe en fodskammel til flere af vores modeller, hvis du vil have endnu bedre komfort, og hvis du ser en loungestol, som du kan lide designet på, men ønsker en anden farve, er du meget velkommen til at kontakte os telefonisk – så vil vi gøre alt vi kan for at finde den eller de rette stole til dig.

 

Komfort for kroppen

Foruden udseendet, er loungestolene ergonomisk udviklet, hvilket betyder, at de støtter kroppen, så de er behagelige at sidde på. Flere af stolene følger kroppen, ligesom vippemekanisme og ryg- og nakkestøtte medvirker til naturlige bevægelser, så man dermed undgår ryg- og ledsmerter. Derudover aktiverer stolene muskulaturen i mave og ryg ved hjælp af korrekte kropsholdninger, så kroppen styrkes og giver naturlige bevægelser.

 

Til en travl hverdag

En loungestol kan passe til både hjem og arbejdsplads. Uanset hvor den er placeret, er stolen et suverænt valg til en travl hverdag, hvor man her kan slappe af under de bedste vilkår. Med 18 års erfaring står vi klar til at rådgive om de bedste ergonomiske løsninger til kontoret, der giver sunde og glade medarbejdere.

Kundeservice

56 65 01 45

Åbningstider

Man-Tors 8-16, Fre 8-15:30

Find os

Theilgaards Torv 3, 4600 Køge

Skriv til os

info@ergopartner.com