Ståstøttestole

Alle produkter (7 varer)

Faldende orden

Alle produkter (7 varer)

Faldende orden

Har du et arbejde, hvor du skifter mellem at sidde og stå op? Så kan en ståstøttestol være den ideelle kontorstol for dig. En ståstøttestol giver god bevægelighed, ekstra komfort og så er den perfekt til den moderne arbejdsplads.Ståstøttestole i ergonomiske og smarte designs

I løbet af en arbejdsdag er det vigtigt, at du har de bedst mulige stillinger af sidde i. Det hjælper en støttestol med. Ergopartner har håndplukket ståstøttestole i ergonomiske og smarte designs. Du kan f.eks. nemt og hurtigt indstille stolen efter dine ønsker, uanset om du står eller sidder ned. Og så er stolen med til at sikre en rank og god holdning, så du ikke synker sammen i ryggen eller sidder uhensigtsmæssigt. Det smarte ved stolene er, at de er designet, så du ubevidst aktiverer hele kroppen og træner din ryg, når du bruger den. Det er positivt for kroppens blodgennemstrømning og ift. muskelspændinger. I et arbejde hvor du sidder meget ned, kan stolen være med til at afhjælpe gener i kroppen, og den kan være med til skærpe koncentrationen og produktiviteten.

Det er uanset, om stolen skal bruges på hjemmekontoret eller på arbejdspladsen, du møder ind på. Alle ståstøttestolene du finder hos Ergopartner vejer ikke særlig meget, og er nemme at flytte rundt, som du ønsker - stolene vil derfor også passe perfekt til den moderne arbejdsplads, hvor der arbejdes i hele huset.

Find din næste ståstøttestol hos Ergopartner

Hos Ergopartner har du rig mulighed for at finde en ståstøttestol, der passer til dine ønsker og behov. Alle stole er nemlig med til at give dig præcis den støtte, din krop har brug for. På den måde kan du fokusere endnu mere på dine arbejdsopgaver og mindre på spændinger, ømhed i kroppen fordi du har siddet forkert.

Kundeservice

56 65 01 45

Åbningstider

Man-Tors 8-16, Fre 8-15:30

Find os

Theilgaards Torv 3, 4600 Køge

Skriv til os

info@ergopartner.com