RH Logic 300 Standard ESD kontorstol

SKU
3346_60999_5X
Vælg din variant
14.770,00 kr. 18.462,50 kr.
Bestillingsmuligheder

Optimal komfort og afledning af statisk elektricitet
En solid og meget behagelig stol med antistatisk funktion. RH´s Logic serie er en solid og ergonomisk stol som de fleste sidder rigtig godt i. De mange indstillingsmuligheder er nemme at betjene, da de sidder lige ved hånden til højre på stolen.

Antistatisk afledende
Stoffet i ESD (Electrostatic discharge) stolene har indvævet fine metaltråde der leder elektriciteten. Plasten og metaldelene i hele stolen er med særlige elektrisk ledende egenskaber så du helt undgår statisk elektricitet.

Stolene er certificerede iht. standarden for ESD Stole - IEC 61340. Se venligst testrapporter til højre på siden her, som dokumentation på at stolene overholder standarden.

RH´s ESD Logic 300 er, i standardudførelse, udstyret med hjul til bløde gulve og understel i grålakeret aluminium med grå overligger i plast, men kan også udstyres med en række tilbehør, som bl.a. nakkestøtte og armlæn.

Stolen er, som standard, udstyret med en gaslift der passer personer på mellem 155 og 185 cm i højden. Er du højere eller lavere end dette, så notér det gerne i din bestilling, eller kontakt os, så vi kan sikre at vi får sendt en stol ud der passer til dig.

RH Logic 300 kan også leveres med XL sæde.

Obs: Lændepumpe er tilvalg på denne model

Kontakt os gerne hvis du har brug for hjælp eller ønsker at prøve stolen.

Specifikationer
Pris 14.770,00 kr.
Mærke RH
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:RH Logic 300 Standard ESD kontorstol