×

Din indkøbskurv er tom.

Skærmfilter

De bedste arbejdsforhold

Siden 2000 har vi arbejdet med indretning af hundredvis af arbejdspladser, så vi ved, hvad der er brug for, for at skabe det bedst mulige arbejdsmiljø. Med et sortiment af alt fra kontorstole og loungestole til computermus og tastatur ved vi, at ergonomiske løsninger gavner medarbejdernes kroppe og dermed deres arbejdsglæde.

Men det handler ikke bare om at sidde godt og have de rigtige bevægelser – også computerskærmen skal være under de bedste forhold, hvad end det handler om komfort for øjnene, eller om private oplysninger.

Det er ikke ualmindeligt, at lys fra sol eller lamper generer som genskin, når man sidder og arbejder ved sin computer. Er du også plaget af generende lys, kan du til gengæld løse problemet med et skærmfilter til computer.

 

Et skærmfilter fungerer som et ekstra lag på din skærm. Udover selvfølgelig at gøre din brugeroplevelse bedre, fordi du undgår genskin fra sol og lamper, hjælper et skærmfilter også med at beskytte din computerskærm mod støv, ridser og refleksioner, som også kan være forstyrrende for dine øjne.

 

Hos Ergopartner forhandler vi flere slags skærmfilter til PC, og langt de fleste touchskærme vil også fungere upåklageligt, når du har monteret dit skærmfilter.

 

Undgå andres blik på skærmen

Et skærmfilter kan fås som et gennemsigtigt lag, som primært har til formål at mindske generne ved genskin. Men det er også muligt at få et skærmfilter til din computer, som har en privacy funktion.

 

Det betyder, at skærmen bliver mørklagt, når en person kigger ind på skærmen fra siden. Det vil naturligvis ikke blokere dit syn på skærmen, når du sidder foran den, men nogle gange kan det være rart, at andre ikke umiddelbart kan følge med i dine arbejdsopgaver.

 

Filteret kan naturligvis også afmonteres, hvis der opstår situationer, hvor flere har behov for at følge med på skærmen.

 

Perfekte størrelser

Langt de fleste skærme i standardstørrelse passer til vores skærmfiltre. Vi forhandler vores skærmfiltre i en lang række standardiserede mål, og i de fleste tilfælde vil du kunne finde et, som passer til din computerskærm.

 

Du kan læse om de tilgængelige størrelser ved at klikke på det skærmfilter, du ønsker, og i beskrivelsen af produktet vil det fremgå, hvilket størrelser der er tilgængelige.

 

Kan du mod forventning ikke finde den rigtige størrelse, er du altid velkommen til at kontakte os – så vil vi forsøge at hjælpe dig så godt som muligt.

Fortrolighed og privatliv

Hos Ergopartner har forskellige filtre til computeren, der begge har funktioner, der beskytter øjnene, blandt andet ved henholdsvis en større klarhed, og ved refleksioner, der kan forstyrre øjet. Vi har vores 3M Privacy skærmfilter, der gør, at når man kigger fra siden, kan man intet se, da det mørklægger skærmens sider. Hermed opretholdes fortrolige og private oplysninger, hvilket både kan været til gavn i hverdagen, men også på arbejdspladsen.

Privacy-filteret mindsker desuden blåt lys med 35%, så skærmlyset ikke er skarpt for øjnene, og det fås i de fleste skærmstørrelser, nemlig fra 16" til 30". Desuden er det let at klistre af og på, både når det skal rengøres, eller hvis kollegerne skal se med på skærmen.

Beskyttelsesfilter

I vores sortiment findes også et 3M Skærmfilter med anti-genskin, der afviser sol eller lys fra lamper på computerskærmen, så den stadig er klar og tydelig. Foruden anti-genskin beskytter den mod støv og ridser. Filtret sikrer altså skærmen mod udefrakommende forstyrrelser, og det fås fra 19" til 24". Uanset hvilket filter, der er behov for, så står vi klar med yderligere informationer og rådgivning, der på bedste vis kan være med til at forbedre fortrolighed, arbejdsforhold- og miljøet på kontoret.


2 vare(r)

Denne side bruger cookies. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere
OK