EasyChair sadelstol, sort kunstlæder, siddehøjde: 63-88 cm

SKU
E100579
Vælg din variant
4.098,00 kr. 5.122,50 kr.
Bestillingsmuligheder

Easy Chair – Ergonomisk stol der styrker din ryg og holdning 
EasyChair er en ny og unik sadelstol. Den er udviklet specifikt for at lette belastningen og det tryk, som vi dagligt udsætter vores ryghvirvler for.

Det hjerteformede og 360-graders bevægelige sæde, giver dig minimalt tryk på rygrad og haleben, og samtidig får du stabiliseret og trænet dine rygmuskler. Sædet er fleksibelt således at du får bevægelse gennem hele dagen.

Du opnår følgende ved at sidde på en EasyChair:

Bedre holdning i kroppen
Du har mulighed for at køre stolen højere end normalt, og du får dermed en ”S-formet” kurve i din ryg. Dette mindsker trykket på dine skiver i ryggen, og forebygger derved også for diskusprolaps og andre gener. 

Ved at sidde højt, undgår du at falde sammen som en ”skildpadde”, hvor hagen kommer frem og ryggen bliver rundet. Et menneskes hoved vejer 6-7 kilo, så det er meget belastende for nakke og skuldre at holde hovedet, hvis man sidder forkert og falder forover.

Behagelig at sidde på
Vores krop er skabt til bevægelse, og muligheden for at sidde i balance og samtidig opnå bevægelse, gør at kroppens led bliver ”smurt”.

Ved at sidde lidt højere opnår du også en bedre blodgennemstrømning.

Nem og fleksibel
Stolens lille fodkryds gør det nemt at komme rundt, og stolen vil derfor være oplagt hos tandlæger, klinikker og andre steder, hvor man skal bevæge sig meget rundt. 


Sadelstolen vil også passe godt til kontoret, til dem der ønsker at sidde ergonomisk i stedet for på de traditionelle stole.

Den fås kun i kunstlæder, og du er derfor altid sikret en stol der er nem at gøre ren, og som kan bruges i alle miljøer, hvor bakterier skal holdes nede.


Stolen er udviklet i Norge i samarbejde med fysioterapeuter og kiropraktorer, og der er lagt stor vægt på kvaliteten.

Højdejustering: 63-88 cm. 
Sædestørrelse: Bredde 35 cm x Dybde 30 cm.

Ønsker du at høre mere om stolen eller prøve den gratis i 14 dage, så kontakt os gerne.

Specifikationer
Pris 4.098,00 kr.
Mærke Easy
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:EasyChair sadelstol, sort kunstlæder, siddehøjde: 63-88 cm