Cubii Kontorcykel

SKU
20070
Vælg din variant
3.625,00 kr. 4.531,25 kr.
Bestillingsmuligheder

Nu kan du cykle på kontoret mens du arbejder
Hvem vil ikke gerne forbrænde kalorier, mens de sidder ned? Det kan du faktisk med den smarte kontorcykel, for eksempel på kontoret eller derhjemme i stuen. Brug Cubii og start en aktiv hverdag med mere motion, forbrænding, energi og tid til det du holder af at lave, når du har fri.

Brug den mens du arbejder, læser eller noget helt tredje. Find den optimale siddestilling ved at rykke på Cubiien eller ved at justere din stolehøjde. Når du først har fundet den rigtige afstand til cyklen, kan du bare cykle løs!

Et workout der ikke er anstrengende
Det kræver ikke stor styrke at bruge cyklen. Du kan vælge imellem 8 niveauer af modstand, samt justere på intensitetsniveauet. Så kan du forbrænde omkring 150 kalorier i timen.

Cubii kontorcykel er designet så den har de optimale vinkler for at dine ben ubesværet og komfortabelt kan bevæge sig rundt. Du kan træne med den, uden at dine knæ bumper op i bordet, som de gør med andre modeller. Det skyldes at svingene der laves, når du træder i pedalerne, er ovale, og ikke cirkulære.

Kontorcykkelen findes i sort og farven omkring pedalerne varierer.


Sæt dig mål - hvert et skridt tæller!
Med Cubiien får du så let som aldrig før, flettet træning ind i arbejdsdagen. Men udover dét, er den også så smart, at du kan overvåge dine workouts via et display.

Fantastisk motiverende, synes du ikke?


Vil du også mærke en forskel i hverdagen - så bestil nu eller kontakt os for mere information!

Specifikationer
Pris 3.625,00 kr.
Mærke Andet Mærke
Ekstra data
  • Mål: L: 58 cm x B: 43 cm x H: 24 cm.
  • Vægt: 12
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Cubii Kontorcykel