Backapp Hipp sadelstol

Kun %1 tilbage
SKU
Backapp Hipp
Vælg din variant
Fra 3.145,00 kr. 3.931,25 kr.
Bestillingsmuligheder

Træn ryggen mens du arbejder 
Backapp Hipp er lillebroren til Backapp Smart. Hipp har samme sundhedseffekt, men er udført i en mere prisvenlig udgave.

Sædet er fleksibelt og udført i genanvendelige materialer. Som noget nyt, medfølger en gratis filt-måtte til sædet, for at give en blødere fornemmelse på stolen. 

Når du sidder på Backapp Hipp, er fødderne placeret på den sorte fodplade, og du sidder stille og roligt og balancerer på den centrale kugle i bunden.

Bevægelserne kommer helt af sig selv. På den måde, styrker du musklerne omkring rygsøjlen MENS du arbejder. Du får derfor, på sigt, opbygget en stærkere ryg, og forebygger (eller helt undgår) rygsmerter ved at sidde på kontor.

NB: Backapp skal bruges sammen med et hæve-/sænke bord.

Til at starte med kan man godt blive lidt øm af at sidde for længe. Det er fordi musklerne omkring korsettet bruges mere end normalt.

Når du har brugt Backapp stolen i nogle uger, kan du holde til at sidde hele dagen, men bliv ikke overrasket over lidt ømme muskler i starten.

Se flere billeder på Backapp's egen hjemmeside www.backapp.dk

Kontakt os gerne for mere information.

Specifikationer
Mærke Backapp
Ekstra data
  • Højden på sædet kan gå fra 543 mm op til 769 mm (målt fra fodringen op til sædet)
  • Stolens garanti dækker ved en personvægt på op til 110 kg. Den har dog bestået en test på op til 240 kilo uden problemer. 
  • Stolens vægt: 9 kilo.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Backapp Hipp sadelstol